Website onderhoudspakket Een onderhoudspakket om uw (Wordpress) website regelmatig bij te werken

Als ondernemer die werkt in een bepaalde branche wil je natuurlijk jouw energie en focus richten op datgene wat jij het liefste doet. Dan komt het vaak voor dat het onderhoud van de website maar uitgesteld wordt. En dat kan een keer verkeerd gaan.

WordPress is een content management systeem dat regelmatig ge-update wordt. Evenals allerlei plugins die je kunt gebruiken. Deze updates zijn nodig, niet alleen omdat er eventueel nieuwe functionaliteiten uitgerold worden. Maar het kan ook zo zijn dat er een veiligheidsupdate uitgebracht is om te voorkomen dat een zwakke plek in de code ongenode gasten uitnodigen om jouw website eens onderhanden te nemen. En daar moet je als website eigenaar toch niet aan denken!

Wil jij wel jouw tijd en energie steken om deze updates te doen? Of om content bij te werken? En vind je het elke keer weer een heuse zoektocht om te achterhalen hoe dat ook alweer moet? Geef het uit handen! Dan bespaar je jezelf de energie en ook kostbare tijd (en frustratie!).

Ik doe het graag voor je. Lever jij jouw content aan en ik zorg dat het optimaal op jouw website verschijnt. Op de juiste plek. Grote afbeeldingen maak ik geschikt voor web (op maat en gecomprimeerd). En natuurlijk zal ik periodiek de updates uitvoeren. Security updates zullen zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

Hiervoor hanteer ik een strippenkaart systeem. Want het zijn vaak kleine klusjes, maar als je alles bij elkaar op zou tellen, dan kost het behoorlijk wat tijd. De tijd die ik aan jouw website besteed, registreer ik in een urenregistratie systeem, welke jij op verzoek ook kan inzien. Zijn jouw strippen bijna op? Dan laat ik het jou op tijd weten. Want als je tevreden bent, kan je natuurlijk altijd een nieuwe strippenkaart bij mij krijgen. Als je niet tevreden bent, dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Meer weten? Neem contact met mij op en we bespreken telefonisch of via e-mail de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Hoose Webcreations? De voordelen op een rijtje

  • Enthousiaste zzp-er met liefde voor het vak
  • Klantgericht en meedenkend
  • Unieke website voor een mooie prijs
  • Duidelijke offerte
  • Nauwe samenwerking = maximaal eindresultaat
Contact opnemen