Hoose Webcreations maakt uw webdesign in Almere. Met een uitgebreid netwerk van experts én met jarenlange kennis en ervaring wordt voor u een creatieve oplossing gezocht bij het bouwen van uw website. Dit doen wij door uw wensen en huisstijl te vertalen naar een passende online presentatie van uw bedrijf.

Wilt u uw eigen ideeën laten omzetten naar een mooie werkende (WordPress) website? Hiervoor worden verschillende fasen doorlopen tot aan de lancering van uw website. Hoe dat in zijn werk gaat leest u hier:

 • Inventarisatie
  Het maken van een afspraak met u om uw wensen te door te nemen, waarna u een offerte op maat krijgt toegestuurd.
 • Ontwerpen
  Uw wensen worden omgezet naar grafische voorstellen voor de verschillende soorten pagina’s.
 • Ontwikkelingsfase
  De grafische voorstellen worden omgezet naar responsive HTML/CSS en eventueel worden gekoppeld aan WordPress.
 • Oplevering van de website
  U wordt in de gelegenheid gesteld de juiste content aan de website toe te (laten) toevoegen.

Responsive website

Mobiel internet nam de afgelopen jaren een vogelvlucht en is nog steeds aan het toenemen. Daarom is het belangrijk dat uw (nieuwe) website geschikt is voor mobiel gebruik. Is uw website dat nog niet? Hoose Webcreations maakt websites die zich aanpassen aan het scherm waarmee de bezoeker uw website bekijkt. Dit kan een tablet zijn, maar ook een smartphone of gewoon via een desktop computer. Wist u dat Google zijn zoekalgoritme heeft aangepast ten gunste van websites die mobielvriendelijk zijn?

Uniek webdesign of design gebaseerd op een template?

Hoose Webcreations heeft voor ieder wat wils: Een webdesign waarbij de vormgeving is gebaseerd op een standaard template, of een uniek webdesign geheel naar uw wensen.

Verschillende disciplines onder één paraplu

Hoose Webcreations beschikt over een mooi netwerk met specialisten op het gebied van grafisch vormgevers, back-end developers, tekstschrijvers en hostingdiensten. Zoekt u bijvoorbeeld ook iemand die verstand heeft van het maken van goede webteksten, dan kan Hoose Webcreations een beroep doen op verschillende tekstschrijvers in het eigen netwerk.

Prijzen

Het is lastig om in het wilde weg een prijs voor een website te noemen wanneer de wensen van een klant niet duidelijk zijn. Daarom is het van belang dat deze wensen goed op papier staan om zo een gerichte offerte uit te brengen. In de offerte staat precies omschreven welke werkzaamheden worden uitgevoerd en in welk tijdsbestek. Werkzaamheden die niet in de offerte staan omschreven, maar waarbij wel de wens is deze mee te nemen voordat de website online gaat, worden berekend op basis van het uurtarief, of er wordt een nieuwe offerte uitgebracht.

Overtuigd? Neemt u dan contact op zodat we uw wensen kunnen doornemen.

Tags: , , , ,