Portfolio

In de portfolio van Hoose Webcreations vindt u een overzicht van klanten en projecten waar een beroep is gedaan op de diensten van Hoose Webcreations. Deze diensten variëren van webdesign, ontwikkeling van een responsive WordPress website, tot aan front-end development, het maken van een nieuwsbrief template en advisering op het gebied van internetstrategie.

De opdrachten zijn zeer gevarieerd te noemen: van eenvoudige websites, tot grote complexe communities, waarbij op het gebied van onder andere front-end development, koppeling aan CMS tot projectmanagement werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Wilt u meer weten over deze projecten? Neem dan gerust contact op.

Scala Flevoland

Scala Flevoland

Via een oproep op een freelance website, waarin gezocht werd naar een website bouwer in Flevoland, haalde Hoose Webcreations een leuke opdracht binnen: een redesign maken van de website van Scala Flevoland. Naast een nieuw ontwerp voor de website, is de website ook omgebouwd naar een WordPress thema, zodat de mensen bij Scala Flevoland zelf […]

Administratiekantoor Heinen uit Almere

Administratiekantoor Heinen

Administratiekantoor Heinen is gevestigd in Almere en kan voor u de financiële administratie op zich nemen. Hoose Webcreations nam de ontwikkeling van het webdesign en het omzetten naar een premium WordPress thema op zich.

Vliegbazaar: boek uw goedkope vliegticket

Vliegbazaar

Via vliegbazaar.nl kunt u zoeken naar de goedkoopste vliegtickets voor bestemmingen over de gehele wereld. Voor deze website heeft Hoose Webcreations het webdesign en front-end development verzorgd.

Edudico: Plaform voor het onderwijs

Edudico

Edudico is een platform waar de bezoeker tips, opinies en trends in het onderwijs kunnen lezen én delen. Verschillende auteurs schrijven op dit platform en zij geven allen hun eigen visie op het onderwijs.

Orange Bedrijfsdiensten

Orange Bedrijfsdiensten

Met meer dan 25 jaar ervaring in de schoonmaakbranche is Orange Bedrijfsdiensten uit Weesp nagenoeg gespecialiseerd in alle takken van schoonmaak.

Stichting Halin

Stichting Halin

In opdracht van Stichting Halin (Hulp aan landgenoten in Indonesië) heeft Hoose Webcreations een redesign gemaakt van de website van de stichting.

Health Design

Health Design

Ruim een half jaar geleden kwam ik in contact met Anouk Brouwer van Health Design. Alsof het zo heeft moeten zijn stond ze voor mijn deur waarbij ze vroeg of ze mij 3 vragen mocht stellen.

Kolfffonds homepagina

Kolfffonds

Hoose Webcreations ontwierp een responsive Wordpress thema voor de website van het Kolfffonds en deed tevens het front-end development en de koppeling aan Wordpress.

CV Annemarie Hoose

Curriculum vitae

Het leek het mij een mooie uitdaging om een online curriculum vitae te bouwen. Hierin heb ik mijn creativiteit de vrije loop gelaten en ik ben erg tevreden over de website.

Alpine Inn Motel & Suites

Alpine Inn & Suites

The Alpine Inn & Suites is gelegen in Nelson, BC en wordt gerund door twee Nederlanders. Voor the Alpine Inn & Suites maakte Hoose Webcreations een responsive website.

Projecten voor diverse klanten

Naast de ontwikkeling van webdesign en front-end development heeft Hoose Webcreations ook gewerkt aan projecten voor klanten. Meestal als front-end developer, waarbij er een vertaling gemaakt moest worden van het aangeleverde grafische voorstel naar HTML, CSS en Javascript. Hieronder vindt u een overzicht van klanten die gebruik hebben gemaakt van de diensten van Hoose Webcreations.