Hier leest u wat informatie over het ontstaan van Hoose Webcreations. Sinds eind jaren 90 ben ik (Annemarie, eigenaar van Hoose Webcreations in Almere) actief op het gebied van websites maken. In eerste instantie als hobby, maar niet lang daarna maakte ik kennis met Job van Halst, eigenaar van Qball Internet te Alkmaar. Hij vroeg mij of ik interesse had om aan de slag te gaan bij zijn bedrijf. Ik heb daar met veel plezier gewerkt vanaf mei 2000 tot december 2012.

Informatie over mij als Webdesigner & front-end developer

Mijn nieuwsgierigheid naar webdesigntrends en het eigen maken van verbeterde technieken zijn de afgelopen jaren volop gebruikt om mijzelf te blijven ontwikkelen als webdesigner en front-end developer. Op dit gebied ben ik een regelrechte autodidact. Daarnaast heb ik een brede interesse voor datgene wat raakvlakken heeft met mijn hoofdactiviteiten. Zo ben ik mij gaan verdiepen in responsive webdesign, jquery, mobile design en WordPress.

Aan de slag als zzp-er

In september 2013 ben ik voor mijzelf begonnen als freelance webdesigner en front-end developer in Almere. Als zzp-er kan ik opdrachten voor ondernemers en organisaties uitvoeren, maar ik kan ook voor internetbedrijven of reclamebureaus projecten doen. Het behoort tot de mogelijkheden dat ik voor een project tijdelijk op locatie werk in de regio Almere/Amsterdam. Webdesign bedrijven of reclamebureaus kunnen mij ook voor een vast aantal uur per week of maand benaderen. Ik steek u graag de helpende hand toe. Neem gerust contact met mij op, wanneer ik iets voor u of uw bedrijf kan betekenen.

Netwerk van specialisten

Gedurende mijn loopbaan ben ik in contact gekomen met verschillende mensen die ieder hun eigen passie en specialiteit hebben op het online gebied. Denk bijvoorbeeld aan webtekstschrijvers, SEO specialisten, grafisch vormgevers of back-end developers. Door dit mooie netwerk kunnen wij u optimaal bijstaan op het gebied van de gewenste online uitingen.