Online veranderen veel dingen razendsnel. Maakt u gebruik van een WordPress website, dan kan het maar zo zijn dat de WordPress core en plugins regelmatig ge-update moeten worden. Hoose Webcreations kan het website onderhoud voor u doen.

Af en toe een wijziging op uw website, maar de HTML codes tussen de teksten door duizelen u? Of uw website heeft een CMS, maar u moet toch elke keer weer zoeken hoe en waar de wijziging moest worden doorgevoerd? Wij helpen u er graag mee. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Kies een onderhoudspakket voor uw website

Binnenkort biedt Hoose Webcreations verschillende pakketten voor het onderhouden van uw website aan. In de pakketten zullen onder andere diensten als het maken van een back-up, updaten van de WordPress core en/of plugins en het toevoegen of wijzigen van content (afbeeldingen plaatsen, aanpassen van teksten of menu weergaven) op uw website aangeboden worden.

Waarom website onderhoud?

Een WordPress website regelmatig onderhouden kan voorkomen dat uw website slachtoffer wordt van een hack, conflicten of prestatieproblemen. Door pro-actief de website te onderhouden wordt de kans op dit soort narigheid zo klein mogelijk gehouden.