Veel bedrijven, stichtingen of particulieren hebben tegenwoordig een eigen website, of een pagina op het internet waarop de (contact)gegevens staan. Maar wellicht wilt u meer informatie tonen en daarbij ook een leuke, frisse en professionele uitstraling van uw website. Met onze ruime ervaring op webdesign gebied kunnen wij u helpen een website te maken die aan deze eisen voldoet én waarbij ook de uitstraling van de huisstijl van uw bedrijf terugkomt. Dit kan een redesign zijn van een bestaande website, of een geheel nieuwe website.

Een website kan bestaan uit een layout die op alle pagina’s het zelfde is, maar er is natuurlijk ook een mogelijkheid voor meerdere bij elkaar passende layouts binnen een website. Bijvoorbeeld een categorie overzichtspagina, een pagina met een formulier of een fotopagina.

Samen met u bepalen we de indeling van uw website, hierin geven wij advies vanuit het oogpunt van gebruikerservaring en optimale vindbaarheid voor zoekmachines.

Responsive webdesign

Als eigenaar van een website kunt u er bijna niet om heen, maar responsive websites zijn een must, zeker gezien de toename van mobiel internet. Een responsive website is een website welke zich aanpast aan het apparaat waarmee de website bekeken wordt. Dat kan een smartphone zijn, maar ook een tablet of een gewone desktop computer. Bij het ontwerpen van uw website wordt rekening gehouden met de weergave van uw website op deze genoemde apparaten.

WordPress website

Wilt u de website zelf onderhouden? Dan maken wij voor u een custom made webdesign dat omgezet kan worden naar een WordPress thema. U heeft dan zelf de mogelijkheid teksten en afbeeldingen toe te voegen en/of aan te passen op de website. Makkelijk toch? Bij de ontwikkeling van een WordPress website zijn veel variaties van pagina indeling en weergave mogelijk.

Zullen we afspreken?

Naar gelang de wensen zullen ook de kosten toenemen. Laten we daarom een afspraak maken, zodat we duidelijk op papier kunnen zetten welke wensen u heeft. Aan de hand van deze wensen maken we een gerichte offerte die past binnen het door u gestelde budget.