U heeft een website, maar niet de mogelijkheid om teksten of afbeeldingen snel te wijzigen en/of toe te voegen? Een content management systeem biedt uitkomst. Door middel van een CMS wordt voor u de mogelijkheid gecreëerd zelf uw website te onderhouden wanneer u maar wilt. U kunt teksten wijzigen, foto’s toevoegen of een link aanpassen op de tijd dat u het beste uitkomt.

Uw bestaande (statische) website kunnen wij voor u koppelen aan WordPress, zodat u bijvoorbeeld op zaterdagochtend om 07.00 uur een update kunt plaatsen. Wij installeren WordPress voor u en er wordt speciaal voor uw website een custom made WordPress thema samengesteld.

Waarom WordPress als CMS?

De afgelopen jaren hebben we met verschillende content management systemen gewerkt. Maar uiteindelijk bleek dat WordPress als het meest gebruiksvriendelijk werd ervaren. Niet alleen voor ons, maar ook voor u als eindgebruiker. Voor ons, omdat het maken van een WordPress thema vrij goed gedocumenteerd is op het www én omdat er vele krachtige plugins beschikbaar zijn die uw website net dat beetje extra geeft. Voor u, omdat WordPress een zeer gebruiksvriendelijk CMS is en u het gebruik ervan zeer snel onder de knie kan krijgen.

Plugins

Een plugin is een extra stukje software, waarmee een nieuwe (uitgebreidere) functie aan uw website kan worden toegevoegd. Zo maken wij graag gebruik van de SEO plugin van Yoast, omdat hiermee een extra functionaliteit op het gebied van zoekmachine optimalisatie aan een website wordt toegevoegd.
Heeft u speciale wensen voor uw website die niet binnen de standaard WordPress installatie vallen, dan kijken we samen met u naar mogelijke beschikbare plugins of we laten voor u een plugin ontwikkelen door één van onze WordPress back-end developers.

Mocht u een koppeling van uw website aan een ander CMS willen, dan kunnen we dat vanzelfsprekend met elkaar bespreken. Neemt u hiervoor contact met ons op.