Laat een uniek custom made WordPress thema maken voor uw website Jouw website in jouw huisstijl

Geplaatst op 7 februari 2020

Je hebt op dit moment een website, maar eigenlijk past deze website niet (meer) bij de uitstraling van uw bedrijf. Dat kan! Misschien omdat bij het opzetten van jouw website gekozen is voor een van de vele gratis (WordPress) thema’s, of je hebt een thema gekocht omdat deze voor 90% aan jouw wensen voldeed. Maar nu de bezoekersaantallen toenemen wil je eigenlijk ook wel een stap vooruit maken in de online presentatie.

Dat kan met een custom made en uniek WordPress thema! Als ontwikkelaar van zulke custom made thema’s gaat mijn hart sneller kloppen van dit soort opdrachten. Waarom? Nou, allereerst vind ik het ontzettend leuk om met de opdrachtgever na te denken over alle functionaliteiten. Ik ga niet klakkeloos uit van ‘Dit moet het worden, maak het maar!‘. Nee, in overleg kunnen we namelijk het maximaal haalbare maken. En de meeste wensen kunnen gerealiseerd worden. Ik loop warm bij de gedachte als er vragen komen over functionaliteiten die niet standaard zijn. Want die vragen komen bijna altijd! Mijn motto is dan ook ‘Niets is onmogelijk‘, maar het gaat altijd wel in overleg.

Samen met jou ontwikkel ik de website helemaal naar wens. We beginnen met schetsen en benoemen de wensen. Daarna komt het design proces op gang. Welke kleuren moeten er gebruikt worden, is er een huisstijl die we kunnen gebruiken, etc… Tijdens het designproces kan er ook een start gemaakt worden met de techniek. Zijn er bijvoorbeeld ‘Custom post types’ nodig met een eigen taxonomy en extra velden? Dit hele proces is ontzettend leuk om uit te werken. Niet alleen naar de klant toe, maar ook voor mijzelf. Geen enkel project waar ik aan heb gewerkt, is het zelfde.

Ik probeer zo min mogelijk een ‘nee‘ te verkopen. Als ik nadenk over de projecten waaraan ik heb gewerkt, heb ik eigenlijk nooit een ‘nee’ verkocht. Maar er zijn wel eens aanpassingen geweest in de wensen. Want tijdens het brainstormen komen we samen tot nieuwe inzichten!

Over de auteur: Annemarie Hoose

Annemarie begon eind jaren 1990 met het ontwerpen van websites. Eerst in loondienst en vanaf 2013 als zelfstandig ondernemer zonder personeel (zzp'er) in Almere. Annemarie heeft een brede interesse in alles wat met het bouwen van websites te maken heeft. Ze is een autodidactische front-end developer met ook design skills. Daarnaast is ze nieuwsgierig en ze houdt graag haar kennis op peil door zelfstudie.

Waarom kiezen voor Hoose Webcreations? De voordelen op een rijtje

  • Enthousiaste zzp-er met liefde voor het vak
  • Klantgericht en meedenkend
  • Unieke website voor een mooie prijs
  • Duidelijke offerte
  • Nauwe samenwerking = maximaal eindresultaat
Contact opnemen