Van PSD of Sketch naar HTML/CSS en/of WordPress Slicen van uw ontwerp naar een werkend Wordpress thema

Geplaatst op 20 november 2018

Heeft u een ontwerp in Photoshop, Illustrator, Indesign (bestand bestaande uit verschillende lagen) of Sketch en wilt u dit laten omzetten naar een responsive HTML/CSS en/of een WordPress website? Dat kan! Zoek niet verder! Ik heb ruime ervaring in het omzetten van ontwerpen naar HTML pagina’s die op zowel uw mobiele telefoon, tablet en uw desktop computer optimaal zichtbaar zijn. Deze pagina’s kunnen ook omgezet worden naar een werkend WordPress thema. Dat is handig, want zo kunt u uw eigen site updaten met bijvoorbeeld nieuwe teksten en afbeeldingen.

Ik streef er naar om de HTML code zo optimaal mogelijk op te bouwen, zodat uw website goed leesbaar is voor zoekmachines. Dit is belangrijk voor met name de indexering van uw website bij de zoekmachines. Naast de content (tekst, afbeeldingen) die u op uw eigen site plaatst, is een logische HTML opbouw van belang. Eigenlijk kunt u een website zien als een boek. Een boek bestaat vaak uit een inhoudsopgave, hoofdstukken en paragrafen. Zo vindt u snel het onderwerp dat u zoekt in een boek. Zo werkt het met een website ook. De zoekmachine indexeert aan de hand van de inhoud uw website en maakt een overzicht met linkjes van verschillende onderwerpen. Een zoekopdracht levert u als bezoeker dan snel de juiste pagina op.

Kosten

Het is niet gemakkelijk om een overzicht te geven van de kosten. Deze zijn namelijk afhankelijk van uw vraag. Een ontwerp omzetten naar alleen HTML/CSS kost mij minder tijd dan een ontwerp omzetten naar een werkend WordPress thema. Daarnaast is er een factor van wensen die meespeelt en de hoeveelheid pagina’s. Bevat uw ontwerp elementen waarbij in WordPress extra velden aangemaakt moeten worden?

Wat wel als een paal boven water staat is dat ik een scherpe prijs kan geven wanneer ik uw ontwerp heb gezien en uw wensen weet. Deze prijs staat dan ook vast en zal in een transparante offerte aan u worden gepresenteerd. Mochten er naar aanleiding van uw wensen betaalde plugins nodig zijn in uw WordPress site, dan zullen deze ook apart vermeld worden in de offerte.

Nieuwsgierig of niet helemaal overtuigd?

Ligt dat ene ontwerp voor uw website al geruime tijd te wachten tot het een echte site wordt? Neem gerust eens contact op om uw wensen te bespreken. Ik weet zeker dat ik u kan helpen!

Over de auteur: Annemarie Hoose

Annemarie begon eind jaren 1990 met het ontwerpen van websites. Eerst in loondienst en vanaf 2013 als zelfstandig ondernemer zonder personeel (zzp'er) in Almere. Annemarie heeft een brede interesse in alles wat met het bouwen van websites te maken heeft. Ze is een autodidactische front-end developer met ook design skills. Daarnaast is ze nieuwsgierig en ze houdt graag haar kennis op peil door zelfstudie.

Waarom kiezen voor Hoose Webcreations? De voordelen op een rijtje

  • Enthousiaste zzp-er met liefde voor het vak
  • Klantgericht en meedenkend
  • Unieke website voor een mooie prijs
  • Duidelijke offerte
  • Nauwe samenwerking = maximaal eindresultaat
Contact opnemen