Uw (WordPress) website laten bouwen Door een website bouwer uit Almere

Geplaatst op 23 augustus 2018

U bent er over uit dat uw bedrijf een website nodig heeft. Of als u al een website heeft, deze dringend toe is aan een nieuwe layout. U werkt met een ander CMS systeem dan WordPress en bent daar niet tevreden over. Wellicht is uw huidige website niet geschikt voor de verschillende mobiele apparaten (tablet, mobiele telefoon). Mocht dat het geval zijn, dan raad ik u sterk aan uw website zo snel mogelijk te laten ombouwen naar een responsive website. Hiermee bedoel ik dat uw website geschikt wordt gemaakt om deze optimaal te bekijken op zowel een desktop computer, laptop, tablet en mobiele telefoon.

U neemt contact op met een website bouwer

… en komt dan uit bij ons, Hoose Webcreations uit Almere. Hoera! U heeft een bedrijf gevonden dat gek is op het bouwen van websites! Onze nieuwsgierigheid naar alles wat hiermee te maken heeft, houdt ons scherp en we blijven graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Wij bouwen WordPress websites, custom made of met een premium thema, net wat u wenst.

De stappen die genomen

Allereerst vindt er een vrijblijvend gesprek plaats om uw wensen te bespreken. In dit gesprek probeer ik te achterhalen wat het doel is van uw website, welke functionaliteiten u wenst voor uw website en welk budget hiervoor beschikbaar is. Tijdens dit gesprek kan ik u verder adviseren en meedenken. Hebben we beiden een goed gevoel na dit gesprek, dan stel ik een transparante offerte voor u op. In deze offerte staan de werkzaamheden duidelijk omschreven, evenals de kosten.

U accepteert de offerte

Wanneer u de offerte accepteert en de definitieve opdracht geeft, gaan we aan de slag. Indien er een nieuwe layout ontworpen moet worden, is dat de eerste stap. Deze layout wordt met behulp van wireframes aan u voorgelegd. Een wireframe is soort een bouwtekening van uw website. Deze bouwtekeningen van de verschillende pagina’s kunnen vrij snel in elkaar gezet worden, zodat u een idee krijgt welke templates ontwikkeld moeten worden. Daarnaast wordt een kleurschema bepaald, evenals de gewenste lettertypes. Heeft u een huisstijl? Dan worden de kleuren van uw huisstijl meegenomen, evenals de lettertypes. Meestal kunt u binnen 1,5 week na de opdrachtbevestiging de eerste wireframes al inzien. Zijn de indelingen van de wireframes goedgekeurd, dan zal begonnen worden aan het definitieve ontwerp.

Nadat het designen van de pagina’s is afgerond en de pagina’s zijn goed gekeurd, zal de technische opbouw van de website gerealiseerd worden. Dat wil zeggen dat de ontwerpen omgezet worden naar HTML/CSS (de opmaak taal van het internet), de ontwikkeling van de zgn. templates. Met andere woorden: de templates die gebruikt gaan worden om uw website op het world wide web te tonen, worden dan gebouwd. Bijna gelijktijdig zal er een koppeling gemaakt worden met WordPress.

Voorbeelden van custom made WordPress thema’s vindt u in de portfolio.

Weinig budget, maar toch een mooie website?

Is er weinig budget, maar wilt u wel een mooie website? Dan zijn er vele premium WordPress templates beschikbaar. Deze kunnen voor een geringe bijdrage aangeschaft worden. Samen met u zoeken we een geschikte template uit en schaffen deze aan. Onze werkzaamheden bestaan verder uit:

  • Aanvragen gekozen domeinnaam
  • Installeren van WordPress
  • Installeren gekochte thema

Wanneer dit is gedaan, dan kunnen de pagina’s gevuld gaan worden met teksten en foto’s. Ook dit kunnen wij voor u doen, maar doet u dit liever zelf; Geen probleem!

Divi WordPress thema

Naast de vele premium WordPress thema’s die er zijn, is er één thema dat ik graag even wil uitlichten: Divi, the ultimate WordPress theme. Dit thema is zeer flexibel en maakt gebruik van de Divi Page Builder. Met deze Page Builder kunt u zelf een pagina opbouwen met allerlei elementen. Via een drag & drop systeem sleept u het gewenste element in de pagina. Daarna vult u deze met tekst en eventueel foto’s en slaat de pagina vervolgens op. Zo kunt u snel een homepagina, artikelpagina, portfolio pagina, landingspagina of contactpagina opbouwen.

Over de auteur: Annemarie Hoose

Annemarie begon eind jaren 1990 met het ontwerpen van websites. Eerst in loondienst en vanaf 2013 als zelfstandig ondernemer zonder personeel (zzp'er) in Almere. Annemarie heeft een brede interesse in alles wat met het bouwen van websites te maken heeft. Ze is een autodidactische front-end developer met ook design skills. Daarnaast is ze nieuwsgierig en ze houdt graag haar kennis op peil door zelfstudie.

Waarom kiezen voor Hoose Webcreations? De voordelen op een rijtje

  • Enthousiaste zzp-er met liefde voor het vak
  • Klantgericht en meedenkend
  • Unieke website voor een mooie prijs
  • Duidelijke offerte
  • Nauwe samenwerking = maximaal eindresultaat
Contact opnemen