Heeft u nog geen website als ondernemer? Laat een website bouwen die past bij uw onderneming

Geplaatst op 18 juni 2018

U bent ondernemer en uw bedrijf heeft nog geen website? Of heeft uw onderneming een verouderde website die toe is aan een restyle en/of make-over? Investeren in een goede website ís investeren in uw onderneming. Uw bedrijfswebsite is immers het visitekaartje van uw bedrijf!
Met een website kunnen potentiële klanten uw diensten bekijken, eventuele referenties lezen en contact met u opnemen. Naast netwerken op de verschillende netwerkbijeenkomsten, is het ook belangrijk dat u gevonden wordt op het world wide web.

De voorbereiding

Voordat u begint met het (laten) bouwen van uw website, zijn de nodige stappen in de voorbereiding nodig. Naast het vastleggen van uw domeinnaam en het regelen van hosting ruimte, is het van belang dat u eerst het doel van uw website helder heeft. Wat wilt u op uw website kwijt en wie wilt u daarmee bereiken. Doe een gedegen onderzoek naar uw concullega’s op het internet en bekijk hun websites. Schrijf in een document bijvoorbeeld op wat u aanspreekt of juist niet. Bepaal daarna wat u op de eerste pagina (de homepagina) wilt laten zien en welke informatie dieper in de website beschikbaar moet zijn.
Als dat allemaal duidelijk is, kies dan een geschikte domeinnaam voor uw website. Bij voorkeur bevat deze domeinnaam de bedrijfsnaam die u wilt gaan gebruiken. Op de website van Stichting Internet Domeinregistratie kunt u gemakkelijk checken of de gewenste .nl domeinnaam nog vrij is.

Wat kan Hoose Webcreations voor uw website doen?

Hoose Webcreations realiseert met veel passie en plezier een website voor u met professionele uitstraling en de juiste functionaliteit. Een goede website past bij uw bedrijf en geeft naast de visie van uw bedrijf ook andere relevante informatie weer. Daarnaast moet een website ook vindbaar zijn voor de zoekmachines. Wij denken graag mee over de meest geschikte indeling van uw website.

Vanaf 2000 werk ik als professioneel webdesigner en front-end developer. De websites die ik heb gemaakt lopen uiteen, van eenvoudig tot complex. Van statische HTML pagina’s tot responsive websites gekoppeld aan een CMS. Op de portfolio pagina vindt u een overzicht van websites en projecten waar in het verleden aan is gewerkt.

Overtuigd?

Laten we dan een afspraak met elkaar maken om uw wensen door te spreken.

Over de auteur: Annemarie Hoose

Annemarie begon eind jaren 1990 met het ontwerpen van websites. Eerst in loondienst en vanaf 2013 als zelfstandig ondernemer zonder personeel (zzp'er) in Almere. Annemarie heeft een brede interesse in alles wat met het bouwen van websites te maken heeft. Ze is een autodidactische front-end developer met ook design skills. Daarnaast is ze nieuwsgierig en ze houdt graag haar kennis op peil door zelfstudie.

Waarom kiezen voor Hoose Webcreations? De voordelen op een rijtje

  • Enthousiaste zzp-er met liefde voor het vak
  • Klantgericht en meedenkend
  • Unieke website voor een mooie prijs
  • Duidelijke offerte
  • Nauwe samenwerking = maximaal eindresultaat
Contact opnemen